Yandex Metrica

Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Shakira dansına binlerce yorum ve beğeni yağdı!

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal kıyafetini giyerek, kıvrak göbek dansıyla Shakira ile özdeşleşen dansını yaptı. O dansına sosyal medyadan binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Yaşam

20.04.2024, 12:32

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Kurt Seyit ve Şura', 'Masumlar Apartmanı', 'Kızılcık Şerbeti', 'Bergen', 'Bihter' gibi ünlü ve başarılı projelerde yer alan 34 yaşındaki ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DİZİ GEREĞİ TESETTÜRE GİRMİŞTİ

Ünlü oyuncu geçitğimiz günlede Kızılcık Şerbeti'ne konuk oyuncu 'Dilruba' karakterini canlandırmış, rolü gereği ise tesettüre girmesi büyük ses getirmişti. 

Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan şaşırtan açıklama! Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan... Haberi Görüntüle

ORYANTAL DANSI SES GETİRDİ

Sosyal medyada gündeme yönelik açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu son olarak ise oryantal dansıyla gündeme geldi. 

Dilber'in maaşına zam! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün geliri 3 katına çıkartıldı! Aylık kazanıcı dudak uçuklattı! Dilber'in maaşına zam! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün geliri 3 katına... Haberi Görüntüle

SHAKİRA DANSI YAPTI

Uzun siyah eteği ve üzerindeki altın sarısı işlemeli aksesuar ile sahneye çıkan ünlü oyuncu Shakira dansı ses getirdi.  Takipçileri ise ünlü oyuncuya , Shakira'nın hayatı çekilirse filmde rol alması  gerekitği yorumları yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading