Yandex Metrica

Yargı dizisi final mi yapıyor? Yargı bu Pazar final mi yapacak? Bu hafta yayınlanacak mı? Dizi neden final yapıyor?

Yargı dizisi final mi yapıyor? Yargı bu Pazar final mi yapacak? Bu hafta yayınlanacak mı? Dizi neden final yapıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın'ın paylaştığı Yargı dizisi ekranlara veda edecek. Yargı dizisinin izleyicileri ve sevenleri dizinin ne zaman hangi bölümde final yapacağını araştırıyor. Peki Yargı dizisi ne zaman, kaçıncı bölümde final yapacak?  

Gündem

13.05.2024, 11:50

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı final yapmaya hazırlanıyor. Ay Yapım'ın önemli projeleri arasında yer alan Yargı dizisinin izleyicileri ve hayranları dizinin neden final yapma kararı aldığını merak ediyor. Pazar akşamı Yargı dizisini ekranlarda göremeyen izleyiciler ''Yargı dizisi final mi yapıyor? Yargı bu Pazar final mi yapacak? Bu hafta yayınlanacak mı? Dizi neden final yapıyor?'' Sorularına yanıt arıyor.

Türkiye'nin hamlesi panikletti: İsrail gazetesi büyük endişeyi bakın nasıl gördü Türkiye'nin hamlesi panikletti: İsrail gazetesi büyük endişeyi bakın nasıl gördü Haberi Görüntüle

YARGI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın'ın başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin Mayıs ayında final yapacağı belirtiliyor. Fakat final tarihi ve kaçıncı bölümde final yapılacağı hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmadı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefonla bağlandı: 'Her cephede kararlı mücadele içindeyiz' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefonla bağlandı: 'Her cephede... Haberi Görüntüle

YARGI DİZİSİNİN FİNALİ 95. BÖLÜMDE Mİ OLACAK?

İddialara göre Yargı dizisinin finali 95. bölümde gerçekleşecek. Herhangi bir değişiklik olmadığı taktirde Mayıs ayının son haftasında Yargı dizisi 95. bölüm ile ekranlara veda edecek.

MEB Hizmet İçi Eğitim (kursiyer) katılmak zorunlu mu? Hizmetiçi eğitim ek ders ücreti var mı? MEB Hizmet İçi Eğitim (kursiyer) katılmak zorunlu mu? Hizmetiçi eğitim... Haberi Görüntüle

YARGI DİZİSİ BU PAZAR YAYINLANACAK MI?

Yargı dizisi 2 haftalık yayın arasında olduğundan dolayı 14 Nisan gününe kadar ekranlarda yayımlanmayacak. 3 sezondur yayımlanan Yargı dizisi, iki haftalık bayram arasına çıkartıldı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading