Yandex Metrica

Sitede Ara

Transfer düğümü çözüldü! Abdülkadir Ömür, İngiltere'ye gitti

Transfer düğümü çözüldü! Abdülkadir Ömür, İngiltere'ye gitti

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür, Hull City ile transfer anlaşmasını tamamlamak üzere İngiltere'ye gitti. Sağlık kontrolünden geçmesinin ardından imza atması bekleniyor.

Spor

06.02.2024, 15:44

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür, İngiltere Championship takımlarından Hull City ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncunun sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

Trabzonspor ve Hull City yetkilileri arasında prensip anlaşması sağlanan transferde, oyuncunun bonservis ücreti ve gelecekteki bir satıştan elde edilecek pay konusunda detaylı görüşmeler devam ediyor.

Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini Belçika'da buldu Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini Belçika'da buldu Haberi Görüntüle

SAĞLIK KONTROLLERİ SONRASI İMZA

Abdülkadir Ömür'ün bugün Hull City tesislerinde sağlık kontrolünden geçmesi planlanıyor. Sağlık kontrolünün olumlu geçmesi durumunda genç yetenek, İngiliz ekibi için resmi imzayı atacak.

Trabzonspor formasıyla 211 resmi maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 25 gol ve 36 asistle önemli bir performans sergilemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading