Yandex Metrica

Teoman Netflix dizisi ile oyunculuk dünyasına ilk adımını atıyor

Teoman Netflix dizisi ile oyunculuk dünyasına ilk adımını atıyor

Netflix platformunda yayınlanacak 'Adsız Aşıklar'a dizisinde Ünlü şarkıcı Teoman, konuk oyuncu olarak yer alacak. Teoman, müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk dünyasına ilk adımını atmış olacak.

Gündem

22.04.2024, 04:30

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit'in başrolelrini paylaştığı Netfilx'in 'Adsız Aşıklar' disinde, Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Teoman, konuk oyuncu olarak yer alacak.

Image

Yazar Taceddin Kutay ve 6 yaşındaki kızına çirkin saldırı! 28 Şubat kafası yeniden hortladı Yazar Taceddin Kutay ve 6 yaşındaki kızına çirkin saldırı! 28... Haberi Görüntüle

ADSIZ AŞIKLAR

Netflix platforumunda yayınlacak olan 'Adsız Aşıklar' dizisi farklı bir aşk hikayesini ele alan yapının başrollerinde Halit Ergenç, aşk dokturu karakterini canlandırıyor. Dizinin senaryasonu Başar Başaran yazarken, yönetmenliğini Umut Turagay üstleniyor.

1 Mayıs'ta A101, BİM, ŞOK açık mı, kapalı mı? Zincir marketler 1 Mayıs'ta saat kaça kadar açık? 1 Mayıs'ta A101, BİM, ŞOK açık mı, kapalı mı? Zincir... Haberi Görüntüle

TEOMAN OYUNCULUĞA ADIM ATIYOR

Ünlü şarkıcı Teoman aşk dizisinin kadrosua dahil olarak oyunculuk dünyasına ilk adımını atacak. Cansel Elçin, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu gibi deneyimli isimlerin de yer aldığı dizide Teoman, ödüllü oyuncu Cemre Ebuzziya ile birlikte kamera karşısına geçecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading