Yandex Metrica

Xiaomi 14 ailesinin çıkış tarihi sızdırıldı! Xiaomi 14 ne zaman çıkacak? Özellikleri ne?

Xiaomi 14 ailesinin çıkış tarihi sızdırıldı! Xiaomi 14 ne zaman çıkacak? Özellikleri ne?

Xiaomi, 13 serisiyle büyük bir başarı elde ettikten sonra gözlerini bir sonraki amiral gemisi olan Xiaomi 14 serisine çevirdi. İlerleyen süreçte bu serinin tanıtımının yapılacağı tarih hakkında bazı sızıntılar ortaya çıkmıştı. Ancak, son gelen bilgilere göre, Xiaomi 14 ve 14 Pro'nun resmi tanıtımı çok daha erken bir tarihte gerçekleşebilir.

Teknoloji

23.01.2024, 21:23

Xiaomi, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerini piyasaya sürmüştü ve Xiaomi 14 serisinin de benzer bir zaman diliminde çıkması bekleniyordu. Ancak Digital Chat Station'dan gelen güncel bir rapor, Kasım ayının ilk veya ikinci haftasının Xiaomi 14 ve 14 Pro'nun tanıtımına ev sahipliği yapabileceğini belirtiyor.

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

ÇİN ETKİNLİĞİNE DENK GELEBİLİR

Bu özel tarih seçiminin bir sebebi de Çin'in Bekarlar Günü olarak bilinen "Double Eleven" alışveriş etkinliğine denk gelmesi. Ayrıca Xiaomi 13 serisinin hızlı satış başarısı da erken bir tanıtım tarihi için bir neden olabilir. Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'nun yalnızca dokuz ay içinde satış hedeflerine ulaşması, Xiaomi'nin bu hamleyi yapmasına yol açmış olabilir.

Şu an için Xiaomi 14 hakkında elimizde çok fazla detay bulunmuyor. Ancak, önümüzdeki haftalarda daha fazla bilgi ve detayın paylaşılması bekleniyor. Xiaomi'nin heyecanla beklenen bu yeni serisiyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading