Yandex Metrica

WhatsApp'tan 'kanal' özelliği: Artık oradan takip edebileceksiniz! Türkiye'de de kullanılmaya başlandı

WhatsApp'tan 'kanal' özelliği: Artık oradan takip edebileceksiniz! Türkiye'de de kullanılmaya başlandı

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 150'den fazla ülkede kanal özelliğini kullanıcıların hizmetine sunuyor. WhatsApp Kanalları artık Türkiye'de de bazı kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlandı. Bu yeni özellik, kullanıcıların sevdikleri kişilerin ve takip ettikleri kuruluşların en son güncellemelerini WhatsApp üzerinden doğrudan takip etmelerini sağlıyor.

Teknoloji

23.01.2024, 21:25

Heyecanla beklenen WhatsApp Kanallar özelliği hakkında yeni gelişme yaşandı.

Meta, kanallarını 150'den fazla ülkeye genişlettiğini açıkladı. Artık Türkiye'de de birçok kullanıcı WhatsApp Kanallarını kullanmaya başladı.

Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona oy verecek Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona... Haberi Görüntüle

WHATSAPP'IN KANALLAR ÖZELLİĞİ NEDİR?

Kanallar aracılığıyla WhatsApp kullanıcıları, ilgilendikleri kişilerden ve kuruluşlardan güncellemeleri kolayca alabiliyor. Kullanıcılar, önem verdikleri kişilerin ve organizasyonların en son güncellemelerini doğrudan WhatsApp üzerinden takip edebilecek.

Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar üretecek! Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar... Haberi Görüntüle

YERİ "DURUM" SEKMESİ

Kanallar adı artık "Güncellemeler" olarak değiştirilen "Durum" sekmesinde  bulunuyor. Bu sekme altında, WhatsApp kullanıcıları önerilen yeni kanalları takip edebilecek.

WhatsApp yayınladığı resmi blog yazısında; Kanalların sohbetlerden ayrı olduğunu vurgularken; diğer takipçilerin, kimleri takip ettiğinizi göremeyeceğini, ayrıca hem yöneticilerin hem de takipçilerin kişisel bilgilerini koruyacaklarını söyledi.

WhatsApp gelecek aylarda isteyen herkesin kanal oluşturmasına da imkan vereceğini açıkladı. Kanal kullanımı dün itibariyle güncellendi ancak WhatsApp hesaplarının bu özelliği almasının birkaç hafta süreceği söyleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading