Yandex Metrica

Whatsaap’ın bu uygulaması kullanıcı rahat ettirecek: En fazla 15 dakika için mesajlarla işiniz bitecek

Whatsaap’ın bu uygulaması kullanıcı rahat ettirecek: En fazla 15 dakika için mesajlarla işiniz bitecek

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan online mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların rahat edebileceği yeni bir düzenlemeye hazırlanıyor.

Teknoloji

23.01.2024, 20:56

WhatsApp'a kullanıcıları çok sevindirecek bir özellik geliyor. Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, kullanıcılarını rahatlatmak için WhatsApp üzerinde yeni bir düzenlemeye gitti.

Pek çok sosyal medya platformuna sahip olan Meta'dan yapılan açıklamada, WhatsApp kullanıcılarının basit bir yazım yanlışını düzeltmek ve bir mesaja ekstra bağlam eklemek gibi sohbetleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayabileceği yeni bir özelliğin getirildiği belirtildi. Bu uygulama kullanıcıları çok sevindirecek. 

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

15 DAKİKA İÇİNDE DEĞİŞTİRİLEBİLİR

WhatsApp kullanıcılarının online mesajlaşma uygulaması üzerinden gönderdikleri bir mesaja düzenleme özelliği geliyor. Buna göre gönderilen mesaja uzun basarak "düzenle" seçeneği ile 15 dakika içinde değişiklik yapabileceğine işaret edilen açıklamada, düzenlenen mesajların "düzenlendi" ifadesi ile işaretleneceği ancak mesajlaşılan kişilerin düzenleme geçmişini göremeyeceği aktarıldı.

Bu tuşlar bilgisayar kullanmayı kolaylaştırıyor! İşte hiç bilinmeyen 5 kısayol Bu tuşlar bilgisayar kullanmayı kolaylaştırıyor! İşte hiç bilinmeyen 5 kısayol Haberi Görüntüle

HERKESİN KULLANIMINA SUNULACAK

Meta tarafından yapılan açıklamada kullanıcılar tarafından gönderilen mesajlar ve yapılan düzenlemelerin uçtan uca şifrelemeyle korunacağı, özelliğin dünya genelinde kullanıma sunulduğu, gelecek haftalarda da herkesin kullanımında olacağı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading