Yandex Metrica

Vodofone kullanıcıları uygulamaya kilitlendi! Bugün son gün

Vodofone kullanıcıları uygulamaya kilitlendi! Bugün son gün

Türkiye'deki operatörler yeni yıl öncesinde çeşitli promosyonlarla cep telefonları kullanıcılarını kendisine çekmeye çalışıyorlar. Kimi operatörler hediye internet paketi verirken kimi operatörlerler de komuşma hakkı ve hediye SMS promosyonuyla kullanıcı kazanmaya çalışıyor.

Teknoloji

29.02.2024, 15:36

5 Kasım – 5 Aralık 2021 tarihleri arasında Vodafone Mobil Ödeme yöntemini kullanarak harcama yapan kulllanıcıları 5 adet iPhone 13 128 GB’tan birini kazanma şansı bekliyor. Operatör kullanıcıları bu hakkı Google Play, App Store, Spotify, Exxen gibi anlaşmalı iş yerlerinde harcamanızı Vodafone Mobil Ödeme ile ödemek ile kazanıyor. her 1 TL’lik alışveriniz için 1 çekiliş hakkı kazanıyor. 

Eğer kullanıcılar Vodafone Mobil Ödeme ile alışverişe devam ederlerse bu hediyeleri kazanma şansını artırıyor.

vodafone

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

KATILMA ŞARTLARI DA OLDUKÇA BASİT

Çekilişe katılmak isteyen Vodafone hat sahibi bireysel ve kurumsal müşteriler, harcama yaptıktan sonra gelecek olan SMS’teki formu doldurarak çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Söz konusu formu her işlem sonrasında doldurmaya gerek yoktur. Vodafone şartnamesine göre 1 kez doldurmak yeterlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading