Yandex Metrica

Türkiye'de yeni örümcek türü keşfedildi! Dünya literatürüne girdi

Türkiye'de yeni örümcek türü keşfedildi! Dünya literatürüne girdi

Eskişehir'de keşfedilen yeni bir örümce türü dünya literatürüne girdi. 'Brachythele zonsteini' adı verilen örümceği keşfeden ekip üyesi Doç. Dr. Recep Sulhi Özkütük, bu türün ilk kez Eskişehir'de keşfedildiğini belirtti.

Teknoloji

16.03.2024, 23:15

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde bir grup akademisyen tarafından keşfedilen ve Brachythele zonsteini" adı verilen tuzak kapılı örümcek türü dünya literatürüne girdi.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

2 YIL BOYUNCA ÇALIŞMA YAPILDI

Kalabak ve Tandır mahallelerinde farklı bir tuzak kapılı örümcek türüne rastlayan araştırma ekibi 2 yıl boyunca yaptıkları çalışma sonunda yeni türe Brachythele zonsteini adını verdi. 

Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar üretecek! Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar... Haberi Görüntüle

DÜNYA LİTERATÜRÜNE GİRDİ

Yeni tür, Arthropoda Selecta adlı uluslararası hakemli bir dergide yayımlanarak dünya literatürüne girdi.     

Doç. Dr. Recep Sulhi Özkütük, Türkiye'de 1247 örümcek türünün bulunduğunu ifade ederek bunlara yenilerinin eklendiğini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading