Yandex Metrica

Togg'un T10X modeli için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildi!

Togg'un T10X modeli için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildi!

Togg'un ön sipariş sürecinin başladığının duyurulmasından hemen sonra Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X modeli için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildiği açıklandı. Togg'un Twitter hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Bir teşekkürden daha fazlası... 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız Togg T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin." denildi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:35

Togg'un Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X modeli için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildi.

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

"BİR TEŞEKKÜRDEN DAHA FAZLASI..."

Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Bir teşekkürden daha fazlası... 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız Togg T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin." ifadelerine yer verildi.

Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye başlayınca... Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye... Haberi Görüntüle

27 MART'A KADAR SÜRECEK 

2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart'a kadar sürecek.  Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan'a 60 bin lirayı aktardıktan sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X'i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazabilir.Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra dijital çekiliş, 28 Mart'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading