Yandex Metrica

Threads kullanıcılarına müjde: Web sürümü çok yakında geliyor!

Threads kullanıcılarına müjde: Web sürümü çok yakında geliyor!

Yeni bir rapora göre Meta'nın Twitter'a rakip olarak konumlandırdığı Threads adlı sosyal medya platformunun web sürümü bu hafta içinde piyasaya sürülecek.

Teknoloji

23.01.2024, 21:18

Threads, kısa süre önce piyasaya sürülen ve metin tabanlı bir sosyal medya deneyimi sunmayı amaçlayan bir platform olarak dikkat çekmişti. Ancak kullanıcılar özellikle masaüstü kullanıcılarının da platformdan yararlanabilmesini istiyordu ve bu talep göz ardı edilmedi.

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

YÜZDE 80 KULLANICI KAYBI VAR

Threads'in çıkışıyla başlayan yüksek ilgi zamanla eksik özellikler ve yeni bir perspektif sunmaması nedeniyle azalmıştı. Son raporlar platformun kullanıcı sayısının yüzde 80 düzeyinde azaldığını gösteriyor. Meta bu düşüşü durdurabilmek ve platformun yeniden canlanmasını sağlayabilmek adına yeni özellikler sunmayı planlıyor.

Meta'nın Threads platformu için web sürümünün yayınlanmasıyla birlikte platformun kullanıcıların beklentilerine daha iyi cevap verebileceği ve tekrar ilgi çekebileceği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading