Yandex Metrica

Son dakika: Instagram mı çöktü? Neden ulaşılamıyor?

Son dakika: Instagram mı çöktü? Neden ulaşılamıyor?

Instagram kullanıcıları, 22 Eylül akşam saatlerinde uygulamaya girişte sorun yaşadıklarını ve DM alanında da sıkıntı olduğunu bildiriyor. Öte yandan sunucu bağlantısı nedeniyle da platform hata veriyor.

Teknoloji

27.01.2024, 18:58

Sosyal paylaşım sitesinde saat 20:20 sıralarında sorun normale dönmeye başladı.

Kullanıcılar oturum açarken ''Instagram süreli olarak durdu'' ifadesi ile karşılaşıyor.

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar üretecek! Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA GELDİ 

Instagram'dan resmi açıklama geldi. Açıklamasında, ''Bazı kişilerin Instagram'a erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz. Rahatsızlık için özür dilerim ve sıkı durun!'' ifadelerine yer verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Instagram servislerinde yaşanan erişim problemi hakkında açıklama bulundu. 

Sayan, "Instagram servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading