Yandex Metrica

Samsung Galaxy Z Flip 6 sızdırıldı! Galaxy Z Flip 6 özellikleri ne? Ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy Z Flip 6 sızdırıldı! Galaxy Z Flip 6 özellikleri ne? Ne zaman çıkacak?

Samsung'un merakla beklenen katlanabilir telefonu Z Flip 6 için beklenen adımlar atılıyor. Sızıntılara göre yeni model önemli yükseltmelerle gelecek.

Teknoloji

07.05.2024, 02:08

Akıllı telefon dünyasının lider isimlerinden Samsung, yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Z Flip serisinin yeni üyesi olan Galaxy Z Flip 6 için hazırlıklara başladı. 

Kullanıcıların beklentilerini karşılayamayan kamera performansını geliştirmek amacıyla Galaxy Z Flip 5 modelinin ardından büyük bir adım atmaya hazırlanıyor.

Galaxy Z Flip 5 modeli önceki nesle kıyasla iyileştirilmiş bir kamera sunsa da kullanıcıların tam anlamıyla memnuniyetini sağlayamamıştı. Ancak Samsung, önümüzdeki yılın Galaxy Z Flip 6 modeliyle bu deneyimi tamamen değiştireceğe benziyor ve hatta bu konuda şimdiden çalışmalara başladı.

WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Artık internet olmadan o özelliği kullanabileceksiniz! Haberi Görüntüle

GALAXY Z FLIP 6 ÖZELLİKLERİ NE?

GalaxyClub'ın aktardığına göre Galaxy Z Flip 6, şu anda test aşamasında bulunuyor ve prototiplerde 50MP ana kamera yer alıyor. Bu önceki modele kıyasla büyük bir sıçrama anlamına geliyor. Henüz yeni 50MP kameranın sensörü hakkında detaylı bilgi verilmese de Galaxy S23 ve S23 Plus modellerinde kullanılan 50MP kameranın benzer bir teknolojiye sahip olabileceği tahmin ediliyor.

Samsung'un Galaxy Z Flip 6 ile kamera teknolojisini nasıl yeniden tanımlayacağı ve kullanıcılara hangi önemli özellikleri sunacağı merakla bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading