Yandex Metrica

Netflix'ten çoçuklar için yeni uygulama: 'Kids Clips'

Netflix'ten çoçuklar için yeni uygulama: 'Kids Clips'

Netflix, oyunların ardından yeni bir özellik için çalışmaya başladı Şirket, bu kez Kids Clips özelliğini getiriyor. Kısa videoların yer alacağı uygulama her gün güncellenecek ve yenilenecek.

Teknoloji

23.01.2024, 18:16

Netflix, yeni özellikler üzerine çalışmaya devam ediyor. Son olarak sürpriz şekilde oyunlarını duyuran şirket, bu kez de yine çocuk ve gençleri kapsayan başka bir yeniliğini duyurdu.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

'KİDS CLİPS'

Amerikalı şirket, YouTube Shorts’a benzer bir özellik üzerinde çalıştıklarını duyurdu.  Bu özellik ‘Kids Clips’ olarak adlandırılıyor ve amaç kısa videolar sunmak. Netflix, Kids Clips özelliği ile kişilerin daha fazla video görmesine fırsat tanıyacak. Bu bağlamda; mevcut çocuk şovları ve filmler kitaplığından kısa videolar gösterilecek. Ayrıca bu videolar mevcut ve gelecek videolar bazında güncellenecek ve yenilenecek.

Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona oy verecek Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona... Haberi Görüntüle

FAST LAUGHS'A BENZEYECEK

iOS uygulamasında ortaya çıkan Kidsc Clips, kısa videolar içeren bir test ismiyle keşfedildi. Bu yenilik sayesinde kullanıcılara en popüler dizi ve filmler gösterilecek. İzlemek istediği yapımları bulmasında kolaylık sağlanacak. Şu anda test aşamasında olan Kids Clips, özellik tarafında Fast Laughs’a benzeyecek. Ancak burada videolar dikey yerine sadece yatay ve tam ekran olarak izlenebilecek. Öte yandan Netflix, başlangıçta çocuklara yalnızca 10 ila 20 kısa videolar sunacak. Tabii bu da çocukların görme yetilerini koruması amacıyla sınırlandırılıyor. Netflix’in yeni aracı, bu hafta; Amerika Birleşik Devletleri, Latin Amerika, İspanyolca konuşulan ülkeler, Kanada, Avustralya ve İrlanda gibi pazarlarda kullanıma sunulacak. Özelliğin ülkemiz için ne zaman geleceği ise şimdilik bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading