Yandex Metrica

Microsoft Xbox Series S 1TB modelini satışa sundu! Oyuncular koşun

Microsoft Xbox Series S 1TB modelini satışa sundu! Oyuncular koşun

Microsoft, daha fazla depolama alanı ve siyah rengi seven oyun severler için yeni bir Xbox Series S modelini piyasaya sürdü. Bu yeni model, karbon siyahı rengiyle geliyor ve yalnızca dijital bir sürüme sahip.

Teknoloji

08.02.2024, 02:57

Yeni tanıtılan Xbox Series S modeli, özellikle ekstra sabit disk alanı sunmasıyla öne çıkıyor. Xbox Series S, fiziksel medyayı kabul etmediği için bu sürümde tek seçenek sabit sürücüdür. Önceki sürümler 512 GB depolama sunuyordu ancak bu yeni modelle 1TB'a çıkarıldı. 

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

DAHA FAZLA AAA OYUNUNU AYNI ANDA DEPOLAYACAK

Bu, daha fazla AAA oyununu aynı anda depolayabilmeniz anlamına gelir. Örneğin, en yeni oyunlardan Starfield, 130GB yer kaplayabilirken, ortalama oyun boyutları da 100GB'ın üzerindedir. Yeni Xbox Series S 1TB modeli sayesinde, artık daha fazla oyun saklayabilirsiniz. Ancak, yeni oyunlar indirmek için yer açmak için eski oyunları silmeniz veya harici bir sabit disk kullanmanız gerekebilir.

Xbox Series S'in fiyatı 350 dolar olarak belirlenmiştir ve bu model, disk sürücüsüz bir deneyim arayan oyuncular için uygun bir seçenek sunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading