Yandex Metrica

Instagram'a süpriz özellik: Videolu notlar gönderebileceksiniz!

Instagram'a süpriz özellik: Videolu notlar gönderebileceksiniz!

Platformun etkileşimini yükseltmek isteyen Instagram geliştirdiği özelliklere bir yenisini daha ekliyor. Platform artık videolu notlar özelliği sunacak.

Teknoloji

23.01.2024, 21:18

Instagram, kullanıcıların birbirleriyle etkileşimini artırmak için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Son gelen ekran görüntülerine göre Instagram, video notları özelliğini test etmeye başladı. 

Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar üretecek! Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar... Haberi Görüntüle

VİDEO NOTLARI 24 SAAT BOYUNCA GÖRÜNECEK

Bu özellik sayesinde kullanıcılar takipçilerine veya arkadaşlarına 24 saat boyunca görülebilecek video notları bırakabilecekler. Twitter'da paylaşılan görsellere göre, Instagram video notları özelliği metin veya sesli notlara benzer şekilde çalışacak. Kullanıcılar, profillerine video notları bırakarak daha fazla etkileşim elde edebilecekler. 

Bu yeni özellik, WhatsApp'ta sunulan video notlarından biraz farklı olacak gibi görünüyor. Instagram'da bu özellik herkese açık olarak profil üzerinden sunulacak, böylece kullanıcılar takipçileriyle daha kolay etkileşime girebilecekler.

Özellikle fenomenlerin ilgi göstereceği düşünülen video notları, kullanıcıların kendilerini ifade etmesini ve takipçileriyle daha hızlı etkileşim kurmasını sağlayacak. 24 saatlik süreyle sınırlı olmaları, bu etkileşimlerin günlük ve anlık olmasını sağlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading