Yandex Metrica

Instagram kullanıcıları şaşkın! Dev platform çöktü mü? Herkes sorunun nedenine cevap arıyor

Instagram kullanıcıları şaşkın! Dev platform çöktü mü? Herkes sorunun nedenine cevap arıyor

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Instagram, kullanıcılarını şaşırttı. Erişim sorunu yaşayan kullanıcılar, arama motorlarında ‘Instagram çöktü mü?’ sorusuna yanıt aradı. İşte Instagram'a erişim sorunuyla ilgili detaylar...

Teknoloji

23.01.2024, 20:55

19 Mayıs Cuma sabahı, Instagram kullanıcıları platformda farklı sorunlarla karşılaşmaya başladı. Birçok Instagram kullanıcısı arama motorlarında 'Instagram çöktü mü?' sorusuna cevap aradı. Sabah saatlerinden beri yaşanan sorun, birçok kullanıcı tarafından araştırılmaya başlandı.

Kullanıcılar, Instagram hesaplarına giriş yaptıklarında 'akış yenilemedi' hatası ile karşılaşıyor. Akıştaki gönderilere ulaşılamadığı gibi hikayeler kısmında da problemler yaşanıyor. Bazı kullanıcılar ise uygulamadan direkt atıldığını dile getiyor. Birçok kullanıcı tarafından  yaşanan farklı sorunlardan sonra arama motorlarının ilk sıralarında sosyal medya platformunun çöküp çökmediğine dair sorular yer almaya başladı.

Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona oy verecek Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona... Haberi Görüntüle

SORUN BÖLGESEL OLABİLİR

Instagram'da yaşanan erişim sorunu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorunun bölgesel veya kullanıcı bazında olabileceği düşünülüyor. Anlık olarak aksaklık yaşamaya devam eden kullanıcılar, sorunları platforma bildirmeye devam ediyor. Instagram kullanıcılarının aldığı hatalar arasında, akış yenilenemedi, ağ hatası gibi uyarılar yer alırken, bazı kullanıcılar, Instagram uygulamasının direkt olarak uygulamadan atma hatası yaşadıklarını rapor ediyor.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Instagram sorununa dair henüz yetkililer tarafından bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle sorunun bölgesel olabileceği ya da tamamen kullanıcı bazlı olabileceği düşünülüyor. Ağ hatası alan kullanıcıların ön bellek temizliği yapması ve Instagram uygulamalarının güncel olup olmadığını kontrol etmesi çoğu zaman sorunu çözebilmektedir. Kullanıcılar, akıllı cep telefonlarındaki Instagram uygulamasını tamamen sildikten sonra sahip oldukları işletim sistemine ait online uygulama mağazasına giriş yaparak, Instagram platformunun en güncel versiyonu indirebilir ve Instagram hesabına yeniden giriş yapmayı deneyebilir. 

Bu teknikler genellikle ağ hatası sorununu kesin olarak çözüyor. Ancak aksi bir durumda; sorunun global boyutta olduğuna dair ve sorunun çözüm sürecine dair açıklamalar Instagram yetkilileri tarafından yapılıyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading