Yandex Metrica

Google Pixel 8'in özellikleri gün yüzüne şıktı! Pixel 8 özellikleri ne? Fiyatı ne kadar?

Google Pixel 8'in özellikleri gün yüzüne şıktı! Pixel 8 özellikleri ne? Fiyatı ne kadar?

Google'ın merakla beklenen Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerinin tasarımı ve özellikleri netleşiyor. 4 Ekim tarihli Google etkinliğine yaklaşırken, yeni cihazların detayları da gün yüzüne çıkıyor. İşte bu heyecan verici gelişmelerin özeti:

Teknoloji

23.01.2024, 21:23

Google, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun tasarımını gösteren özel bir tanıtım videosu paylaştı. Bu videoda her iki telefonun selefi ile benzer bir tasarım dilini koruduğunu görüyoruz. Ancak bazı küçük iyileştirmeler ve değişikliklerin olduğu dikkat çekiyor.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

PIXEL 8 PRO ÖZELLİKLERİ NE?

Pixel 8 Pro'nun özellikleri de oldukça etkileyici. Bu model, 1344 x 2992 piksel çözünürlüğe sahip ve 120Hz yenileme hızı sunan büyük bir LTPO OLED ekrana sahip olacak. Android 14 işletim sistemi ile gelecek olan cihaz, hızlı şarjı destekleyen 4,950mAh pil kapasitesine sahip.

Android'in öncüsü Google Pixel 8'in tanıtım tarihi belli oldu! Pixel 8 ne zaman çıkacak? Özellikleri ne?

Google'ın yeni işlemcisi olan Tensor G3 platformundan güç alacak olan Pixel 8 ve Pixel 8 Pro kamera performansında da iddialı. Pixel 8 Pro modelinde OIS destekli 50MP birincil kamera, 64MP ultra geniş açılı lens, 48MP telefoto kamera ve 11MP selfie sensörü bulunacak.

Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye başlayınca... Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye... Haberi Görüntüle

PIXEL 8 PRO FİYATI NE KADAR?

Fiyatlandırma tarafında ise Pixel 8 Pro'nun Avrupa'da başlangıç fiyatının 1.235,72 Euro olduğu belirtiliyor. Daha fazla detayı öğrenmek için 4 Ekim tarihli Google etkinliğini beklememiz gerekecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading