Yandex Metrica

Google hesabı nasıl aktif yapılır? Hangi Google hesapları silinecek?

Google hesabı nasıl aktif yapılır? Hangi Google hesapları silinecek?

Google hesabı olanlar dikkat! ABD merkezli teknoloji devi Google milyonlarca hesabı sileceğini açıkladı. Bu hesaplar arasında sizin yıllar önce açtığınız hesaplar da olabilir. Peki Google hangi hesapları silecek. En az 2 yıldır aktif olmayan hesaplar silinecek. Peki Google hesabı nasıl aktif yapılır?

Teknoloji

10.03.2024, 05:32

Google büyük bir temizlik başlatıyor. Dünya genelinde milyarlarca insanın dahip olduğu Google hesaplarından milyonlarcası silinecek. Temizlik 1 Aralık itibariyle başlayacak. 

Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona oy verecek Böyle tehdit görülmedi: Yapay zeka hangi partiyi isterse insanlar ona... Haberi Görüntüle

GOOGLE HANGİ HESAPLARI SİLECEK?

Google, 2 yıldır kullanılmayan hesaplar için harekete geçti. Sistemde gereksiz yük olduğu düşünülen ve 2 yıldır aktif hale gelmeyen hesaplar silinecek. Şirketin aktif olmayan kullanıcıların Gmail, Drive ve Fotoğraf hesabını 1 Aralık Cuma gününden itibaren silmeye başlayacağı kaydedildi. Kullanılan ve aktif olan hesaplar ise silinmeyecek.

Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar üretecek! Elon Musk'tan yeni devrim: Gelecek yıl Tesla araçlarını insansı robotlar... Haberi Görüntüle

GOOGLE HESABI NASIL AKTİF YAPILIR?

Gmail, Drive ve Fotoğraf hesabı olanlar ancak bunu yıllarıdr kullanmayanlar öncelikle hesaplarına kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapması gerekiyor. Google hesabı bir kez olsun aktif hale gelince kapatma tehlikesi yaşanmaz. Ancak hesapların belli aralıklarla aktif şekilde kalması gerekiyor. Hesabınızı aktif tutmanın en basit yolu, en az iki yılda bir oturum açmaktır. Google hesabınızda oturum açtıysanız, hesabınız etkin kabul edilir ve silinmez.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading