Yandex Metrica

Elon Musk'ın evi olay oldu! Ünlü milyarder 1+0 evde yaşıyor

Elon Musk'ın evi olay oldu! Ünlü milyarder 1+0 evde yaşıyor

Elon Musk'ın sade ve 1+0 evi sosyal medyada gündem oldu. Milyarderin neden bu kadar küçük bir evde kaldığı merakla beklenirken yakında açıklanacağı ortaya çıktı.

Teknoloji

03.05.2024, 15:55

Ünlü gazeteci Walter Isaacson, Elon Musk'ın biyografisini yazarken milyarder girişimcinin yaşadığı küçük evin iç mekanından bir fotoğraf paylaştı. 

Isaacson, Musk hakkındaki kitabı üzerinde çalışırken ünlü girişimcinin Boca Chica, TX'deki evini ziyaret etti.

Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye başlayınca... Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye... Haberi Görüntüle

ELON MUSK'IN NEDEN KÜÇÜK EVDE YAŞADIĞI KİTAPTA AÇIKLANACAK

Isaacson, sosyal medya platformu X'te yaptığı bir paylaşımda, "2020 yılında Musk beş büyük evlerini satmaya ve Boca Chica, TX'deki sade evi ana adresi olarak kullanmaya karar verdi; burada buluşuyorduk ve o da bu ahşap masada oturup telefon görüşmeleri yapıyordu. Yakında yayınlanacak olan kitabımda bunun sebebini sizlere açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

Paylaşılan fotoğrafta basit bir açık mutfak ve oturma odasının bir kısmı görülebiliyor. Sandalyelerden birinin üzerinde bir ceket asılı dururken, ahşap bir sehpanın üzerinde roket şeklinde bir heykel ve bir katana yer alıyor. Isaacson, Musk'ın neden bu küçük eve yönelmeye karar verdiğini, 12 Eylül'de raflarda yerini alacak olan yeni kitabı "Elon Musk"ta açıklayacağını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading