Yandex Metrica

Çocukların sosyal medyaya erişimi kısıtlandı: Ebeveyn izni şartı geldi

Çocukların sosyal medyaya erişimi kısıtlandı: Ebeveyn izni şartı geldi

ABD'nin Utah eyaletinde çocukların sosyal medya uygulamalarına erişimi sınırlandı. Utah, çocukların sosyal medya uygulamalarına üye olması için ebeveyn şartı koşan ilk eyalet oldu.

Teknoloji

23.01.2024, 20:37

ABD'nin Utah eyaletinde çocukların sosyal medyaya erişimi sınırlandırıldı. Ebeveynlere çocuklarının sosyal medya hesapları üzerinde tam yetki verilmesi ile ebeveynler mesaj ve paylaşımlara erişebilecek. 

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABI AÇMAK İSTEYEN ÇOCUKLAR AİLELERİNDEN İZİN ALACAK

Instagram, TikTok veya Facebook'da hesap açmak isteyen bir çocuk ailesinden izin almak zorunda kalacak.  Ayrıca, yasa ile çocukların akşam 22:30 ile sabah 6:30 arasında uygulamalara girmesi engellenecek. Ailelerin onayı ile bu sınırlama değiştirilebilecek. 

Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye başlayınca... Kendi kendine soğuyan nükleer santral: İki reaktörün fişini çekip beklemeye... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARIN SOSYAL MEDYAYA ERİŞİMİNİ KISITLAYAN İLK EYALET

Utah, ABD'de çocukların sosyal medyaya erişimini kısıtlandıran ilk eyalet oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading