Yandex Metrica

Akıllı saat Oppo Watch 4'ün özellikleri belli oldu! Watch 4 özellikleri ne? Fiyatı ne kadar?

Akıllı saat Oppo Watch 4'ün özellikleri belli oldu! Watch 4 özellikleri ne? Fiyatı ne kadar?

Fiyat perdormans ürünleriyle dikkat çeken Oppo yeni akıllı saatini duyurdu. Bu akıllı saat önemli özellikleri bünyesinde barındıracak.

Teknoloji

23.01.2024, 21:18

Akıllı telefon dünyasının öncü markalarından biri olan OPPO'nun heyecanla beklenen yeni amiral gemisi saati OPPO Watch 4 Pro'nun özelliklerini gün yüzüne çıktı. 

Bu tuşlar bilgisayar kullanmayı kolaylaştırıyor! İşte hiç bilinmeyen 5 kısayol Bu tuşlar bilgisayar kullanmayı kolaylaştırıyor! İşte hiç bilinmeyen 5 kısayol Haberi Görüntüle

OPPO WATCH 4 PRO ÖZELLİKLERİ NE?

OPPO Watch 4 Pro öncü tasarımıyla dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik çerçeve ve LTPO AMOLED ekranıyla hem şıklığı hem de işlevselliği bir araya getiriyor. Bununla birlikte, Snapdragon W5 ve düşük güç tüketimine sahip BES2700 gibi yenilikçi işlemciler saatin performansını ve enerji verimliliğini yükseltiyor.

Bir akıllı saatten beklenen en önemli özelliklerden biri olan pil kapasitesi de OPPO Watch 4 Pro'da önemli bir gelişme sunuyor. 570 mAh'lık güçlü bir pil, uzun süreli kullanım için gereken enerjiyi sağlıyor. Saat, kalp atış hızı, kan oksijen seviyesi, EKG ve sıcaklık gibi çeşitli sağlık özellikleriyle donatması sayesinde kullanıcılar sağlık durumlarını yakından takip etmesine imkan sağlıyor.

Bu aşamada saatin özelliklerini kesin olarak 29 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlikle birlikte öğreneceğiz

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading