Yandex Metrica

Tarih netleşti! 2024 Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli 3000 TL bayram ödemesi ne zaman banka hesaplarına yatırılacak? Emekli bayram ikramiyesi yattı mı?

Tarih netleşti! 2024 Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli 3000 TL bayram ödemesi ne zaman banka hesaplarına yatırılacak? Emekli bayram ikramiyesi yattı mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiren bayram ikramiyesi açıklamasında tarih belirlendi. Bakan Işıkhan, ''Bayramdan önce emeklilerin hesabına aktarmış olacağız'' ifadelerini kullandı. Peki 2024 Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ödemesi ne zaman banka hesaplarına yatırılacak?  

Ekonomi

21.03.2024, 23:04

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde toplanılan kabine toplantısı sonrasında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Işıkhan, 16 milyon emekliyi yakından ilgilendiren yeni bir gelişmeyi duyurdu. Emekliler, bayram ikramiyesinin hangi tarihte, ne zaman banka hesaplarına yatrılacağını araştırırken merak edilen sorunun cevabı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi.

Peki 2024 bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ödemesi ne zaman banka hesaplarına yatırılacak? İşte merak edilenler...

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun mu var? Elektronik sigaranın içerisinde neler var? Elektronik sigarada uranyum ve kurşun mu var? Elektronik sigaranın içerisinde... Haberi Görüntüle

2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Bakan Işıkhan, ''Bayramdan önce emeklilerin hesabına aktarmış olacağız'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kalıcı refah' mesajı: 'Enflasyon düşüşe geçecek' deyip tarih verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kalıcı refah' mesajı: 'Enflasyon düşüşe geçecek' deyip tarih... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 3000 TL OLARAK ÖDENECEK!

Bakan Işıkhan, bayram ikramiyeleri konusunda, ''Yasa meclisten geçmiş durumda. Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak. Ayrıca emekliler yılıyla ilgili desteklerimiz olacak. Çalışmalar devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Ölüm kalım savaşı başladı: 'Şakkadanak' Necmettin Batırel gemileri yaktı: Artık geri dönüş yok! Ölüm kalım savaşı başladı: 'Şakkadanak' Necmettin Batırel gemileri yaktı: Artık... Haberi Görüntüle

SGK VE BAĞKUR PRİM GÜN SAYISI EŞİTLENİYOR MU?

Bakan Işıkhan, ''Orta vadeli o da planlarımızın arasındaydı. Düzenleme içine alacağız tabi. İstihdamı arttırmak, kayıt dışılığını azaltmak bizim en önemli hedeflerimiz arasında'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading