Yandex Metrica

Zamalek ve Galatasaray çatıştı! Mostafa Mohamed ayrılıyor

Zamalek ve Galatasaray çatıştı! Mostafa Mohamed ayrılıyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'da geleceği tartışma konusu olan Mostafa Mohamed için Zamalek'ten flaş bir açıklama geldi.

Spor

23.01.2024, 18:25

Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Mostafa Mohamed, kaderi belli oluyor.

Geçen sezon Mısır'ın Zamalek takımından kiralanan ve satın alma opsiyonu 4 milyon Dolar olan 24 yaşındaki golcü için devre arası opsiyon hakkı kullanılacak. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ”Mostafa Mohamed ile ilgili sosyal medyada yazılıp çizilenlere bakmayın. Bir mektupla bonservisini alabiliriz. Biraz daha vaktimiz var. Aralık sonuna kadar opsiyonumuz var, bir mektuba bakar” ifadelerini dile getirmişti.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

ZAMALEK VERMEK İSTEMİYOR

Finansal sorunlardan dolayı geçen sezon kulüp başkanlığından ayrılmak zorunda kalan Mortada Mansour'un yerine kulüp yönetimine geçici yönetim geldi.

Zamalek Kulübü Geçici Yönetimi, Mostafa Mohamed'in transferi için Galatasaray'la anlaşmaya vardı. Eski başkan Mansour suçlamalardan aklanıp yeniden Zamalek'in başkanı oldu. 

Bu nedenle Mohamed'in ucuza gittiğini düşünen Mansour, Mostafa Mohamed'in Galatasaray'dan ayrılmasını istiyor ve kendisini daha yüksek bedellerle Fransa'ya göndermek istediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading