Yandex Metrica

Yusuf Yazıcı'dan sürpriz transfer! Milli oyuncu kulüp başkanıyla İstanbul'da buluştu

Yusuf Yazıcı'dan sürpriz transfer! Milli oyuncu kulüp başkanıyla İstanbul'da buluştu

Son dakika haberleri... Sezonu Rus ekibi CSK Moskova'da tamamlayan Yusuf Yazıcı, İstanbul'da transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Yıldız oyuncunun yeni sezonda Süper Lig'de forma giymeye çok yakın olduğu öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 19:18

Bonservisi Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı İstanbul'a geldi.

Eski takımı Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı sezonun son maçını stadyumdan takip eden Milli futbolcunun, Dursun Özbek'e ait olduğu bilinen Gayrettepe'deki otelde kaldığı öğrenildi.

Burada Galatasaray'a başkan adayı olan Özbek ile görüştüğü iddia edilen Yusuf'un seçim sonrası imza atabileceği belirtildi.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI DÖNÜYOR

Sezonu CSK Moskova'da tamamlayan Yusuf Yazıcı'nın 12 maçta attığı 8 gol Rus takımı tarafından taktirle karşılansa da milli oyuncunun farklı bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

Lille ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden milli oyuncunun 1 sezon Galatasaray'da kiralık oynamaya sıcak baktığı konuşuluyor.

Süper Lig'de daha önce Trabzonspor forması terleten 25 yaşındaki oyuncu, 2019'da 17.5 milyon Euro bedelle Lille'e transfer olmuştu.

Burada lig ve Fransa kupası şampiyonlukları yaşayan Yusuf, daha sonra forma giyemediği gerekçesiyle CSK Moskova'ya kiralanmıştı.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI'NIN MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, oyuncunun Lille'e dönmeye pek sıcak bakmadığını söylemişti.

CSK Moskova'da başarılı bir sezon geçiren Yusuf'un kulüpleri anlaşmasında durumunda Rusya'da devam edebileceğini söyleyen Cebeci, aksi durumda Yusuf'un farklı bir takımda devam edeceğini bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading