Yandex Metrica

Yunus Akgün'den flaş Balotelli itirafı! İtalyan yıldız Galatasaray'a imza atacak mı?

Yunus Akgün'den flaş Balotelli itirafı! İtalyan yıldız Galatasaray'a imza atacak mı?

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncudan flaş Mario Balotelli itirafı geldi.

Spor

23.01.2024, 22:10

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Yunus Akgün, açıklamalarda bulundu.

Fanatik'e konuşan Yunus, Sarı-kırmızılılara forvet önerdi.

Adana Demirspor'da geçirdiği günlerin çok güzel olduğunu belirten milli oyuncu, "O takıma ve camiaya çok şey borçluyum. Takımdaki en iyi arkadaşım Balotelli'ydi. Gerçekten çok iyi bir profesyonel. Ne bir antrenman kaçırdığını gördüm ne de maçtan veya antrenmandan kaytardığını. Dışarıdan biraz problemli bir tip imajı veriyor ama son derece profesyonel bir oyuncu. Galatasaray formasını giymesini çok isterim. Bizde çok faydalı olacağına inanıyorum. O bana zaman zaman, 'Senin yerin Avrupa. Avrupa takımlarında çok başarılı olursun' şeklinde telkinlerde bulunuyor. Bu da beni ilerisi için cesaretlendiriyor." ifadelerini kullandı.

Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN HEDEFİNİ AÇIKLADI

Bu sezon Galatasaray'daki hedeflerinden söz eden Yunus Akgün, "Bu sezon Galatasaray'ın tek hedefi şampiyonluk. Türkiye Kupası da var ama şampiyonluk dışında başka bir başarıya tahammülümüz yok. İstanbul'da başlayıp, Avusturya'da devam eden kamp döneminde yeni sezona günde çift antrenman yaparak hazırlanıyoruz. Çok yorucu oluyor ama başarı için yorulmak şart." dedi.

Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN'DEN OKAN BURUK AÇIKLAMASI

Yeni teknik direktör Okan Buruk hakkında da konuşan Yunus Akgün, "Şu günlerde Galatasaray ile ilgili transferler konuşuluyor. Ancak bana göre Galatasaray'ın bu sezon yaptığı en iyi transfer , teknik direktörümüz Okan Buruk. Futbolculuk kariyeri ortada, teknik adam olarak da hem Türkiye Kupası hem de Süper Lig şampiyonluğu apoletleri var. Süper Lig'i ve Galatasaray camiasını çok yakından tanıyor. Bu nedenle takımımızın en iyi transferi Okan hocamız." gçrüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading