Yandex Metrica

Yunus Akgün Avrupa yolunda! Dünya devi transferi bitirmek için İstanbul'a geliyor

Yunus Akgün Avrupa yolunda! Dünya devi transferi bitirmek için İstanbul'a geliyor

Adana Demirspor'daki kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün'ü İtalyanlar istiyor. İtalyan temsilcisi, Yunus Akgün'ün transferini bitirmek için İstanbul'a heyet gönderiyor.

Spor

23.01.2024, 22:09

Sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren ve oynadığı futbolun yanı sıra attığı gollerle birlikte yaptığı asistlerle izleyenleri kendine hayran bırakan Yunus Akgün için İtalyan devi devrede.

Kiralık sözleşmesini tamamlayıp Galatasaray'a dönen Yunus Akgün, Adana Demirspor'da gösterdiği performansla İtalyanların dikkatini çekmeyi başardı. Yunus Akgün için Lazio, İstanbul'a geliyor.

Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Haberi Görüntüle

AVRUPA'YA SICAK BAKIYOR

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın verdiği göevine yerine getiren Yunus Akgün, yine İtalyan çalıştırıcının yanına gidebilir. Maurizio Sarri'yle birlikte çalışmaya sıcak bakan Yunus Akgün'ün akıbeti yeni yönetim sonrası netlik kazanacak.

Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Haberi Görüntüle

IGLI TARE İSTANBUL'A GELİYOR

21 yaşındaki oyuncunu için Galatasaray'daki seçim sürecinin geçmesini bekleyen Lazio'da sportif direktör Igli Tare'nin bu transferde ısarcı olduğu ifade ediliyor.

Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa... Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa... Haberi Görüntüle

39 MAÇTA 19 GOL 17 ASİST

Bu sezon Adana Demirspor'da müthiş bir performans sergileyen 21 yaşındaki futbolcu 39 maça çıktı. 39 mücadelede 9 gol 17 asist gösteren Yunus Akgün 2862 dakika da sahada kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading