Yandex Metrica

Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe isyanı: Her şeyi Avrupa'da yaptım niye ben değil

Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe isyanı: Her şeyi Avrupa'da yaptım niye ben değil

Sosyal medyada adı Fenerbahçe ile anılan teknik direktör Yılmaz Vural, 'İsmail Kartal benim canım ciğerim. Başarısı için dua ederim. Ben de olabilirdim. Halk istiyor. Şenol Güneş'ten sonra en çok profesyonel lig maçına çıkan adamım. Yabancı dilim var. Her şeyi Avrupa'da yaptım. Niye ben değil?' şeklinde açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 18:41

Türk futbolunun renkli simalarından teknik direktör Yılmaz Vural, konuk olduğu Ekotürk TV'de Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig'de baskın: Yıldız futbolcu maçın ortasında tutuklandı! İngiltere Premier Lig'de baskın: Yıldız futbolcu maçın ortasında tutuklandı! Haberi Görüntüle

'ELBET BİR GÜN BULAŞACAĞIZ'

İsmail Kartal ve Fenerbahçe'ye ilişkin konuşan Vural, "İsmail Kartal benim canım ciğerim. Allah yolunu açık etsin. Başarılı olmasını isterim. Ancak açıklandıktan sonra diyorum ki ben de olabilirim. 1 haftada 10 kez trend topic oldum. 'Elbet bir gün buluşacağız' 6 milyon görüntülenme almış. Niye beni tercih etmiyorsunuz?" dedi.

2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç oynanıyor? 2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç... Haberi Görüntüle

'HALK BENİ FENERBAHÇE'YE GETİRECEK'

Deneyimli teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti; "Fenerbahçe ile elbet bir gün buluşacak mıyız? Evet. Halk getirecek beni. Niye Türk antrenörü uluslarası boyutta yok? Kimi pazarlıyoruz da antrenörümüzü pazarladık? Lokal başarılarla olmaz. Fatih hocamız UEFA şampiyonluğuyla bunu başardı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading