Yandex Metrica

Yılın transfer çalımı gerçekleşti! Galatasaray ile anlaştı denilen Grillitsch ezeli rakibine imza atıyor

Yılın transfer çalımı gerçekleşti! Galatasaray ile anlaştı denilen Grillitsch ezeli rakibine imza atıyor

Son dakika transfer haberleri... Geçen sezon Bundesliga ekibi Hoffenheim'de oynayan Florian Grilitsch'in Galatasaray'a transferi son anda çıkmaza girdi. Araya ezeli rakipler girdi.

Spor

23.01.2024, 19:34

Son olarak dün gece Lyon'dan transfer ettiği Luis Dubois'i İstanbul'a getiren Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı Florian Grillitsch ile problemler yaşıyor.

Oyuncunun son anda fiyat arttırması transferi çıkmaza sürükledi.

Öte yandan Galatasaray'a ek olarak Grilitsch'e Beşiktaş ve Trabzonspor'un da talip olduğu öğrenildi. Bu teklifleri fırsat bilen Avusturyalı yıldız istediği ücrette zam talep etti.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

GRILLITSCH TRABZONSPOR YOLUNDA

Bonservisi elinde olduğu için görüştüğü takımlardan 2.5 milyon Euro imza parası isteyen milli oyuncunun maaş olarak da 3 milyon Euro'dan aşağı gelemeyeceğini söylediği iddia edildi.

Alınan son bilgilere göre geçen sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'un Grilitsch transferinde daha önde olduğu konuşuluyor.

Hoffenheim'de 18 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, sakaatlığından dolayı sadece 18 maça çıkabildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading