Yandex Metrica

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek istifa etti

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek istifa etti

Spor Toto 1. Lig'e düşmek için gün sayan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in istifa kararı aldığı öğrenildi.

Spor

05.02.2024, 13:20

Süper Lig'de son sırada olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in istifa ettiği bildirildi. Gevrek, 24 Nisan'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da aday olmayacağını açıkladı.

Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Haberi Görüntüle

ADİL GEVREK KİMDİR?

Adil Gevrek, küçük yaşlarda ailesi ile birlikte Malatya'dan İstanbul'a taşındı. 23 yaşına kadar tekstil işi ile uğraştı ve sonrasında plastik sektörü ile ilgili iş alanlarında çalışmaya başladığı öğrenildi. Bir ortağı ile bu işe giren Adil Gevrek, başlarda ham madde ihtiyaçlarını aynı sektörde yer alan firmalardan karşılıyordu. Plastik işinde zamanla gelişme göstererek kendi ham madde ihtiyaçlarını kendileri üretiyordu.

Adil Gevrek'in arkadaşı ile beraber İstanbul'da bulunan İkitelli'de kurdukları Sam Plastik Sanayi ile hızla adını duyuran bir isim olmuştur. Adil Gevrek, şuan Yeni Malatyaspor Başkanı ve aynı zamanda Sam Plastik Sanayi Yönetim Kurulu başkanı görevinde bulunuyor. Gevrek, İKTİSAD ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu sivil toplum kolları üyesidir. Halen İstanbul merkezli Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinde genel başkan vekili olarak, DBMD (Dünya Basın Mensupları Derneği) proje ve arge komisyon üyesi olarak görev yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading