Yandex Metrica

Xabi Alonso devleri peşine taktı! Talipler adeta 'Şampiyonlar Ligi'

Xabi Alonso  devleri peşine taktı! Talipler adeta 'Şampiyonlar Ligi'

Bayer Leverkusen'in başarılı teknik direktörü Xabi Alonso, Bayern Münih, Liverpool ve Real Madrid'in hedefi haline geldi. Almanya'nın önde gelen kulüplerinden Bayern Münih'in onursal başkanı Uli Hoeness, ünlü teknik adamın potansiyelini vurgulayarak bu üç dev kulübün Alonso'yu transfer etmek için çalıştığını belirtti.

Spor

29.03.2024, 05:40

Bayer Leverkusen'in teknik direktörlüğünü başarıyla yürüten Xabi Alonso, büyük kulüplerin dikkatini çekti. İspanyol teknik adamın başarılı performansı, Bayern Münih, Liverpool ve Real Madrid gibi dev takımların radarına girmesine neden oldu.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

3 DEV BİRDEN TALİP

Bayern Münih'in onursal başkanı Uli Hoeness, Alman basınına yaptığı açıklamada Xabi Alonso'nun potansiyelini vurguladı. Hoeness, Bayern Münih'in yanı sıra Real Madrid ve Liverpool'un da Alonso'yu teknik direktörlük görevine getirmeye çalıştığını ifade etti.

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı? Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak... Haberi Görüntüle

ALONSO PERFORMANSIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Bu sezon Bayer Leverkusen'in başında gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Xabi Alonso'nun, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bundesliga'da liderlik koltuğunda oturan Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselerek Alonso'nun yönetiminde önemli başarılar elde etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINDAKİ DEVLER

Bayern Münih'te Thomas Tuchel'in, Liverpool'da Jurgen Klopp'un sezon sonunda görevlerinden ayrılacak olması, Xabi Alonso'nun bu kulüplerin radarına girmesinde etkili oldu. Real Madrid ise Carlo Ancelotti'nin sözleşmesini uzatmasına rağmen Alonso'yu potansiyel bir teknik direktör olarak görüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading