Yandex Metrica

Volkan Demirel'den olay Beşiktaş yorumu: Allah korusun...

Volkan Demirel'den olay Beşiktaş yorumu: Allah korusun...

Beşiktaş, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırken beIN SPORTS yorumcusu Volkan Demirel, 'Allah korusun, Kayserispor maçında olumsuz bir skorda, Beşiktaş kabusa doğru gider.' dedi.

Spor

23.01.2024, 18:24

Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş, 1-1'lik skora razı oldu. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan son şampiyon, üst üste 5. maçında da puan kaybı yaşadı.

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek... Haberi Görüntüle

'FİŞİ ÇEKMEK LAZIM'

Maçın ardından konuşan teknik direktör Sergen Yalçın, ilk yarıda yakaladıkları pozisyonlara vurgu yaptı, "Bu tür maçlarda fişi çekmek lazım. Yakalamışken golü atacaksın" dedi. Yalçın, bulundukları durum için, "Sezon başında bu durumda olacağımızı söyleselerdi kimse inanmazdı" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

'ALLAH KORUSUN...'

Karşılaşma sonrası beIN SPORTS yorumcusu Volkan Demirel, Beşiktaş taraftarına çağrı yaptı ve şu ifadeleri kullandı; "Beşiktaş'ın bir an önce toparlanması lazım. Yukarı ile makas açılıyor ve artık alt tarafla muhatap olmak zorunda kalacaklar. Bir takımın 11 oyuncusunda kötü performans varsa, bu korkudandır. Josef bile taşın altına elini sokmuyor. Bazen oyunculara bu durum gelir. Allah korusun, Kayserispor maçında olumsuz bir skorda, Beşiktaş kabusa doğru gider... 10. sıradan aşağısı, yıldız oyuncuların oynayabileceği bir yer değil.

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

'TAKIMINI SEVENLERİN BUNU YAPMASI LAZIM'

Beşiktaşlı değilim ama tüm takımını seven insanların bunu yapması lazım. Oraya giden Beşiktaşlıların, kazanmak için, destek olmak için gidecek. Kösteklemeye gitmeyin. Bir tane Beşiktaş, bir tane Fenerbahçe, bir tane Galatasaray var... Siz anlamıyorsunuz ama camialar aşağıya çekiliyor. Yanında ıslıklayanı uyar. Sezon sezonu herkes hesaplaşır. Sezon sonu kimsenin hesabı açık kalmaz. Gelecek sene için herkes yorumunu sonra yapar. Bir tane Beşiktaş var, herkes Beşiktaş için düşünsün."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading