Yandex Metrica

Vitor Pereira, Brezilya takımından da kovulmak üzere: Yenilgi sonrası 'param çok' dedi, gazeteciyi fırçaladı

Vitor Pereira, Brezilya takımından da kovulmak üzere: Yenilgi sonrası 'param çok' dedi, gazeteciyi fırçaladı

Fenerbahçe'den kovulduktan sonra kariyerine Brezilya'da devam eden Vitor Pereira, çalıştırdığı Corinthians takımından da kovulmak üzere.

Spor

23.01.2024, 19:40

Vitor Pereira futbolda bir türlü dikiş tutturamıyor. Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezon kovulan Portekizli çalıştırıcı, başarısız kariyerine bir başlık daha eklemek üzere. 

Libertadores Kupası'ndan elendikten sonra Corinthians, Brezilya Serie A'da 2 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Liderin 9 puan gerisine düşen takımda oklar teknik direktör Vitor Pereira'ya çevrildi. 

Son maçında Palmeiras'a 1-0 kaybetmelerinin ardından düzenlenen basın toplantısında Pereira, skandal açıklamalarda bulundu. 

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

BANKADA NE KADAR PARAM VAR BİLİYOR MUSUN?

Bir gazetecinin "Görevden alınma korkusu yaşıyor musunuz?" şeklindeki sorusu karşısında sinirlenen Vitor Pereira, banka çok miktarda parası bulunduğunu, kovulmaktan korkmadığını belirterek şunları söyledi:

"Şaka yapıyor olmalısın adamım! Bu sorunla, dalga geçiyor olmalısın. Hayatımın, kariyerimin hiçbir aşamasında işimi kaybetmekten korkmadım. Neden korkayım? Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun dostum? İstikrarlı bir hayatım var. Buna da ihtiyacım yok. Ben şu anda Corinthians’tayım. Corinthians olmasa da başka bir kulüpte olurum. Ayrılmaktan yana hiçbir kaygım yok."

Takımın performansına ilişkin eleştiriler yönelten gazetecileri fırçalayan Pereira, galibiyet için her şeyi yaptıklarını ancak kaybettiklerini belirtti. "Gol atmakta zorlanıyoruz ama kendimize olan güvenimizin kaybolmasına asla izin veremem" diyen Pereira, futbolun adaletsiz bir oyun olduğunu ancak devam eden kötü tabloyu sonraki maçlarda düzelteceğini söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading