Yandex Metrica

Valerien Ismael veda etti! Tesislerde son kez...

Valerien Ismael veda etti! Tesislerde son kez...

Ümraniye ile ligde oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta, kötü gidişat nedeniyle sözleşmesi feshedilen teknik direktör Valerien İsmael, tesislere gelerek oyuncular ve personele veda etti

Spor

23.01.2024, 22:14

Beşiktaş, ligin 12. haftasında Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-beyazlılarla yollarını ayıran Teknik Direktör Valerian Ismael de tesislere gelerek takımla vedalaştı.

27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam mı? 27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

BAŞKAN ÇEBİ DE GELDİ

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Antrenman 5'e 2 top kapma çalışması sonrası üç grup halinde oynanan dar alanda çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlı ekiple yollarını ayıran Teknik Direktör Valerien Ismael, antrenmana gelerek oyuncularla ve tesis çalışanlarıyla veda etti.

Öte yandan antrenmanı Başkan Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da izledi. Beşiktaş, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına, yarın saat 11.00'de yapacağı idmanla devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading