Yandex Metrica

Valerien Ismael şok eden Emirhan İlkhan açıklaması

Valerien Ismael şok eden Emirhan İlkhan açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, Sampdoria ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, Torino'ya transfer olacağı konuşulan Emirhan İlkhan hakkında "Emirhan İlkhan'ın durumu bizde şok etkisi yarattı" dedi. 

Spor

23.01.2024, 22:11

Hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, Torino'ya transfer olacağı konuşulan Emirhan İlkhan'ın durumunun kendilerinde şok etkisi yarattığını söyledi.

Ismael, "Her zamanki gibi atmosfer harikaydı. Bu anı heyecanla beklemiştik. Bu sevgiyi, bu tutkuyu yaşamak bizim için çok kıymetli. Burada oynamak her zaman çok güzel olmuştur. Bugün iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. İyi başlıyoruz. Hazırız." dedi.

İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis bedeli ne kadar? İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis... Haberi Görüntüle

ISMAEL: BİZİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU 

Emirhan İlkhan'ın transfer gündemine ilişkin konuşan Ismael, "Öncelikle Emirhan’ın durumu herkeste bir şok etkisi yarattı. Daha yeni sözleşme imzalamıştı kulübün büyük çabaları sonucunda. Bir hayal kırıklığı oldu bizim için. Sürpriz oldu diyebilirim. Şu an henüz durum net değil ama biz de Beşiktaş’ız. Tüm şartlar masaya konulduğunda oturup masaya konuşulur değerlendirilir. Şu anda oyuncu Beşiktaş’ın futbolcusu bu formayı gururla terletmesi gerekiyor." açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading