Yandex Metrica

Valerien Ismael'in derbi taktiği ortaya çıktı! Galibiyet şifresi belli oldu

Valerien Ismael'in derbi taktiği ortaya çıktı! Galibiyet şifresi belli oldu

Son dakika haberleri... Hafta sonu evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi. Fransız teknik adam Valerien Ismael, Avrupa kupalarına katılım şansını sürdürmek için derbide galibiyet istiyor. Taktiğini belirleyen Ismael, ekstra mesai harcıyor.

Spor

23.01.2024, 19:13

Geçen hafta Kayserispor'u 3-2 yenerek derbi öncesi moral bulan Beşiktaş, Süper Lig'in 36. haftasında 8 Mayıs Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idman, teknik direktör Valerien Ismael'in yönetiminde gerçekleştirildi.

Isınma ve istasyon koşularıyla başlayan antrenmanda futbolcular açma germe hareketleri yaptı. Çalışma, dar alanda ve tam sahada oynanan çift kale taktik maçlarıyla tamamlandı.

Mehmet Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Büyükekşi tekrar aday oldu mu? Mehmet Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Büyükekşi tekrar aday... Haberi Görüntüle

VALERİEN ISMAEL DERBİ TAKTİĞİNİ BELİRLEDİ

Fenerbahçe'yi ekibiyle birlikte iyi analiz eden Valerien Ismael, Rosier'in eksikliğinde sağ bek pozisyonunda Necip Uysal'ı oynatacak.

3'lü savunma ile oynayıp, Rıdvan ve Rosier ileride kullanan Ismael, bu kez orta sahada üstünlüğü ele alarak rakibini yenmeyi hedefliyor.

Michy Batshuayi ve Güven Yalçın ile özel olarak ilgilenen Ismael, bu iki oyuncudan da geriye gelip orta sahaya yardım etmelerini istedi. 

Kayserispor'a 2 gol atarak yıldızlaşan Kevin N'koudou'yu derbide ilk 11'de düşünen 48 yaşındaki antrenör, rakip takımın bek oyuncularını N'koudou ile tehdit etmeyi planlıyor

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading