Yandex Metrica

Umut Bozok'un bonservis bedeli belli oldu!

Umut Bozok'un bonservis bedeli belli oldu!

Son dakika transfer haberleri... Kasımpaşa, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'un satın alma opsiyonu devreye sokuyor.

Spor

12.02.2024, 19:06

ÖZEL HABER - FERHAT KIZILTAŞ

Süper Lig'de bu sezon ortaya koyduğu performansla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesine giren Umut Bozok'un yeni sezonda hangi takımda oynayacağı merak ediliyordu.

Kasımpaşa tarafından Fransa'nın Lorient takımından kiralanan ve attığı 20 golle krallık tacını takan Umut'un satın alma opsiyonu devreye giriyor.

Beyoğlu ekibi, 25 yaşındaki oyuncu için Fransız kulübüne 800 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Gelecek sezon da oyuncuyu kadrosunda tutmak isteyen Kasımpaşa, en az 5 milyon Euro teklif gelmesi durumunda milli golcünün ayrılmasına izin verecek. 

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER) Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA... Haberi Görüntüle

UMUT BOZOK LORİENT'E DÖNÜYORUM DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Twich hesabından açıklama yapan Umut Bozok, "Galatasaray ile ilgili bir şey yok. Açık söylüyorum, ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya 1 sene kiralık gelmiştim. Şimdi Lorient'e dönüyorum. Lorient ile 1 yıllık daha sözleşmem var." yanıtını vermişti.

Umut Bozok'un "Lorient'e dönüyorum" açıklamasını yapmasına rağmen Kasımpaşa'nın gelecek haftalarda 800 bin Euro'yu yatırması durumunda oyuncunun bonservisine sahip olacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading