Yandex Metrica

Türk futbolunda 2.Merih Demiral vakası! Genç yıldız Fransa yolcusu

Türk futbolunda 2.Merih Demiral vakası! Genç yıldız Fransa yolcusu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamadığı için Portekiz 3.Ligi'ne giden ve oradan da İtalyan devi Juventus'a transfer olan Merih Demiral'den sonra ikinci bir vaka daha gerçekleşiyor.

Spor

23.01.2024, 18:59

Beşiktaş'ın genö stoperi Serdar Saatçi'nin Fransa Ligue 1 takımları tarafından takip edildiği öğrenildi.

Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan 19. yaşındaki stoperin henüz yeni kontrat imzalamaması yönetimi telaşlandırdı.

Sports Digitale Youtube kanalında konuşan Ertan Süzgün, Serdar Saatçı'nın menajerler tarafından ayartılmaya çalışıldığını ve genç stoperin ailesinin yurtdışından bazı takımlarla görüştürüldüğünü iddia etti.

Fenerbahçe'nin daha önce Merih Demiral'ı elinden kaçırması yakın döneme damga vururken, aynı tehlikenin Beşiktaş'a gelebilme ihtimali taraftarları telaşlandırdı. 

Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Haberi Görüntüle

MENAJERLERDEN UZAK TUTUN

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye seslenen Ertan Süzgün, "Serdar Saatçı'nın ailesi yurtdışından birkaç takımla görüştürülmüş. Durum böyle olunca oyuncunun aklına 'sözleşme uzatma' diye girmeye çalışanlar olabilir. Ahmet Nur Çebi'ye de sesleniyorum; Ahmet başkan altyapıyı menajerlerden uzak tutun." ifadelerini kullandı.

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

SERDAR SAATÇİ İÇİN 2 MİLYON EURO

Öte yandan Fransız ekibi Rennes'in Serdar için 2 milyon Euro önerdiği ama teklifin Beşiktaş tarafından geri çevrildiği belirtildi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de forma şansı bulan Serdar Saatçi, 9 maçta 659 dakika süre buldu.

Genç yıldızın transfermark piyasa değeri 750 bin Euro olarak kayıtlara geçti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading