Yandex Metrica

Transferin gözdesi Onur Bulut'tan Galatasaray ve Trabzonspor itirafı! Gideceği takım belli oldu!

Transferin gözdesi Onur Bulut'tan Galatasaray ve Trabzonspor itirafı! Gideceği takım belli oldu!

Son dakika haberleri... Kayserispor'da gösterdiği çıkışla A Milli Takım'a kadar yükselen Onur Bulut'a Süper Lig'den Galatasaray ve Trabzonspor'un talip olduğu iddia edilmişti. Yıldız oyuncudan konuyla ilgili itiraf geldi.

Spor

23.01.2024, 20:00

Kayserispor'un milli futbolcusu Onur Bulut, kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Onur, Galatasaray ve Trabzonspor iddialarına yanıt verdi.

Kendisinin transferde adının geçmesi üzerine itiraflarda bulunan milli yıldız, "Olabilir. Bu yaz nasip değildi. Belki önümüzdeki yaz veya başka transfer dönemleri olabilir. Hiç belli olmaz. Daha önce Galatasaray ile ilgili bilgi bana gelmişti ama transfer işleriyle ben ilgilenmiyorum. Ben futbolumu oynarım. Ona da ben baksam menajere de ihtiyacım olmaz. Ben futbolumu oynar gerisini onlara bakarım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

ONUR BULUT'TAN TRABZONSPOR İTİRAFI

Galatasaray'ın yanı sıra Trabzonspor'un da ilgilendiği Onut Bulut, "Tabzonspor ile ilgili hiç haberim yok. Trabzon haberleri zaten geçen seneden beri vardı. Baya duydum ama şu ana kadar Kayserispor'a teklif bulunmadılar galiba, öyle aldım haberi. Hayırlısı, ben futboluma bakıyorum. Kayserispor'un vereceği karara göre ben de kararımı veririm" dedi.

Sezon sonunda Kayserispor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Onur'un Trabzonspor'a daha yakın olduğu ve Karadeniz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading