Yandex Metrica

Transferin gözdesi Balotelli duyurdu! Yıldız oyuncu gitmek istediği takımı itiraf etti

Transferin gözdesi Balotelli duyurdu! Yıldız oyuncu gitmek istediği takımı itiraf etti

Son dakika haberleri... Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli, eski takım arkadaşı Sergio Agüero'nun Twich yayınına katılarak gitmek istediği takımı açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:11

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City - Real Madrid maçını Twich yayınında izleyen Sergio Agüero, yayına Mario Balotelli'yi bağladı.

Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yayında Agüero, Balotelli'yi soru yağmuruna tuttu.

Manchester City'de birlikte oynadığı yıldız oyuncuya Arjantin'de en beğendiği kulübü soran Agüero, Boca Juniors cevabını aldı.

Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir... Haberi Görüntüle

BALOTTELİ GİTMEK İSTEDİĞİ TAKIMI AÇIKLADI

Arjantin futbolunun köklü takımlarından olan Boca Juniors'u çok beğendiğini söyleyen Balottelli, "Boca'yı beğeniyorum ve bir gün orada oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

Balotelli'nin cevabı karşısında "Boca'nın başkanı kim biliyor musun? Juan Roman Riquelme. Riquelme seni ararsa?" diye karşılık veren Agüero'ya Balotelli bu kez şöyle cevap verdi:

"Beni ararlarsa giderim. Çocuklar Boca'da oynayan Maradona ve Riquelme'nin maçlarını izleyerek büyüdü. Küçükken Boca'yı izliyordum. 'Bir sene orada oynayacağım' dedim" 

Bu sezon Adana Demirspor ile 28 lig maçına çıkan Balotelli, 12 gol atıp, 4 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading