Yandex Metrica

Transferi dünyayı ayağa kaldırmıştı! Yıldız futbolcu emekli oluyor

Transferi dünyayı ayağa kaldırmıştı! Yıldız futbolcu emekli oluyor

Son dakika haberleri... Barcelona'nın sezon başı transferi ettiği Arjantinli yıldızdan taraftarlara kötü haber geldi.

Spor

23.01.2024, 18:28

Sezon sonu sözleşmesini uzatmayarak Barcelona'ya imza atan Sergio Agüero sağlık sorunları kariyerini tehlikeye attı. 

Bu sezon sadece 5 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncunun 30 Ekim'de Barcelona'nın Alaves ile oynadığı maçta kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

İspanya'nın en çok takip edilen medya kuruluşlarından olan Marca’nın haberine göre Arjantinli oyuncu, Çarşamba günü düzenleyeceği törenle emekli olduğunu açıklayacak.

Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Arda Turan itiraf etti: Sözleşmeyi gizlice arabada imzaladım! Haberi Görüntüle

AGUERO MANCHESTER CITY'DE NE YAPTI?

2011'de Atletico Madrid'den Manchester City'ye transfer olan Aguero, 390 maçta 260 gol attı ve İngiliz ekibinin son 10 yıldaki başarılarında kilit isim oldu.

Buradaki performansıyla tüm zamanların en golcü oyuncusu unvanının sahibi olan Arjantinli, Premier Lig şampiyonluğunu kazandığı 2011-12 sezonundaki son maçtaki Queens Park Rangers galibiyetinde uzatmalardaki galibiyet golünü atmıştı. 

City'deki 10 yılda Aguero 5 Premier Lig, 1 Federasyon Kupası, 6 Lig Kupası sevinçleri yaşadı. Manchester City, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi ikincisi oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading