Yandex Metrica

Trabzonspor'un Torres planı devreye giriyor

Trabzonspor'un Torres planı devreye giriyor

Trabzonspor, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturma hedefi doğrultusunda İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres'e yönelik adımlarını netleştiriyor.

Spor

30.03.2024, 15:44

Trabzonspor, 2024-25 sezonu için transfer çalışmalarına hız verdi. Karadeniz ekibi, güçlü bir kadro oluşturma amacıyla transfer piyasasında adından sıkça söz ettiren isimler arasında yer alan İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres'i radarına aldı.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Trabzonspor yönetimi, Sevilla ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Oliver Torres ile görüşmelerini sürdürüyor. Sabah gazetesinin haberine göre, Bordo-Mavililer, 29 yaşındaki deneyimli oyuncuyla ilgili planlarını netleştirmiş durumda.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

UZUN VADELİ SÖZLEŞME TEKLİFİ

Trabzonspor'un Oliver Torres'e uzun vadeli bir sözleşme teklif edeceği belirtiliyor. Kulübün, oyuncuya sağlayacağı avantajlar ve projeyle ilgili detaylı görüşmelerin devam ettiği ifade ediliyor.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

TORRES'İN KARARIO BEKLENİYOR

Oliver Torres'e talip olan diğer kulüplerle temaslarına devam eden oyuncunun, nihai kararını sezon sonuna kadar vermesi bekleniyor. Trabzonspor'un, oyuncunun kararını beklerken diğer alternatifler üzerinde de çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark attı... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Sevilla'dan 2019 yılında transfer edilen Oliver Torres, bu sezon 32 maçta forma giydi. Ancak gol veya asist katkısı anlamında istenilen performansı sergileyemedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading