Yandex Metrica

Trabzonsporlu Marek Hamsik'e büyük onur! Devlet nişanı verildi

Trabzonsporlu Marek Hamsik'e büyük onur! Devlet nişanı verildi

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik'e, Slovakya Cumhurbaşkanı Zuzano Kaputova tarafından devlet nişanı takdim edildi.

Spor

23.01.2024, 20:15

Slovakya'nın kuruluş yıldönümünde, 28 ismi onurlandırmak adına devlet nişanı verilirken Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik de bu nişana layık görüldü.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, Slovakya'nın bağımsızlığının 30. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte Cumhurbaşkanı Kaputova tarafından kamuya mal olmuş 28 kişiye devlet nişanı verildiği belirtildi.

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Haberi Görüntüle

HAMSİK DEVLET NİŞANINA LAYIK GÖRÜLDÜ

Yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Marek Hamsik de Slovakya'nın spor alanında olağanüstü gelişimine katkı sağladığı ve ülkenin yurt dışındaki prestijini arttırdığı için 'II. Ludovit Stur' nişanına layık görüldü." ifadesine yer verildi.

UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı Haberi Görüntüle

''EN ÜNLÜ ÖDÜL SAHİBİ''

Öte yandan açıklamada, törende konuşan Cumhurbaşkanı Kaputova'nın Hamsik için "Belki de en ünlü ödül sahibi, eski Slovakya milli takım futbolcusu ve kaptanı Marek Hamsik'tir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading