Yandex Metrica

Trabzonsporlu Berat Özdemir İngiltere yolcusu! Milli oyuncudan transfer itirafı

Trabzonsporlu Berat Özdemir İngiltere yolcusu! Milli oyuncudan transfer itirafı

Son dakika haberleri... Slovenya'da kamp yapan Trabzonspor'da Berat Özdemir, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milli oyuncunun yaptığı transfer itirafı gündem oldu.

Spor

19.03.2024, 16:10

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Kranj kentinde sürdüren Trabzonspor'da Berat Özdemir, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çok keyifli bir kamp geçirdiklerini söyleyen Berat, "Hocayla ilk gün şöyle bir konuşma yaptık. Ağustos ayını geçen sene ektiklerimizi biçebileceğimiz bir ay olarak gösterdi bize hoca. Gerçekten de öyle. Bir kere şampiyonluğun tadını da aldık. Biz futbolcular bu konuda biraz doyumsuzuz. O konuda şampiyonluğa hepimiz doyumsuzuz. Geçen sene çok güzel bir aile olduk ve çok iyi hazırlandık. Umarım bu sene daha da iyilerini başarıp tekrar şampiyonluğa ulaşırız" dedi.

Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi olacak Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi... Haberi Görüntüle

BERAT ÖZDEMİR'DEN HULL CİTY AÇIKLAMASI

Hull City’den teklif alıp almadığı yönündeki soruya da Berat, "Ben zannetmiyorum ki bir Türk oyuncunun yurt dışında ülkesini temsil etmek gibi bir hayali olmasın. Benim Hull City Başkanı ile bir görüşmem olmadı. Sanıyorum ki başkanla ya da hocamız tarafından bir görüşme olmuş. Söylediğim gibi benim bir görüşmem olmadı." yanıtını verdi.

Berat, kendisini her zaman geliştirmek için çalıştığını vurgulayarak, "Bardağın boş tarafı her zaman var. Ama ben kendimde olan iyi yönleri daha da mükemmelleştirmeye çalışan bir insanım. Her zaman da öyle oldum. Elbette ki eksiklerimiz var, üzerinde çalışıyoruz. Ama iyiyi mükemmel yapmak benim birinci amacım." ifadelerini kullandı.

Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Haberi Görüntüle

BERAT ÖZDEMİR: SANTİAGO BERNABEU'YU GÖRMEYİ ÇOK İSTİYORUM

Şampiyonlar Ligi'nde öncelikli hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu vurgulayan 24 yaşındaki oyuncu, "Gruplara kalabilirsek o Şampiyonlar Ligi müziğini defalarca Trabzon’a dinletmek istiyoruz. Trabzon halkı, Trabzonspor camiası oraları hak ediyor, oralarda kalmalı zaten. Bizim tek hedefimiz oralarda tutunabilmek. Gruptan çıkmayı hedefleyelim, önceliğimiz o. Ben Santiago Bernabeu'yu gerçekten görmeyi çok istiyorum. Tribünleri çok güzel, güzel bir deplasman olabilir ama Trabzon daha zor." diye konuştu.

Şampiyonluk kutlamalarına ailesini davet etmediğini söyleyen Berat, "Çünkü ben duygusalım, ailem benden daha duygusal. İçeride Emrah (Tok) abi ile konuştuk, ‘Abi bu nasıl bir kutlama. Başka bir kulüp gerçekten bu şekilde kutlayamaz’ demiştim. O da bana aynılarını söylemişti. Antalyaspor maçının son düdüğünden sonra taraftarlarımızın sahaya girdiği videoları arada açıp izliyorum. Yurt dışında da bu konuda birçok kulübe örnek olduk. Ne mutlu bize, umarım tekrarlarını yaşarız." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading