Yandex Metrica

Trabzonspor'da Gervinho rüzgarı esiyor

Trabzonspor'da Gervinho rüzgarı esiyor

Trabzonspor'un Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçında yeni transfer Gervinho'nun ortaya koyduğu performans teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Spor

23.01.2024, 17:39

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında TFF 1. Lig temsilcisi Bereket Sigorta Ümraniyespor ile oynadığı maçı 5-3 kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Ümraniyespor, öne geçmesine rağmen Trabzonspor mücadeleyi 5-3 kazandı

Bordo-mavili ekibin gollerini Koita(54), Berat Özdemir(61),Bakasetas(82), Gervinho(84) ve Vitor Hugo(89) kaydederken, Ümraniyespor'un gollerini Fuat Bavuk (74,79) ve Del Valle(5) attı.

Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Haberi Görüntüle

'GÖZ DOLDURDU'

İkinci yarıda oyuna dahil olan yeni transfer Gervinho, attığı golün yanı sıra attığı çalımlarla taraftarların beğenisini kazandı. 

İtalya Serie A ekibi Parma ile sözleşmesini uzatmayarak Karadeniz temsilcisine gelen Fildişili forvet, yeni sezonda teknik direktör Abdullah Avcı'nın en çok güvendiği isimlerin başında geliyor.

Son dakika: Rakibini yumrukla yere seren Enis Destan'ın cezası belli oldu Son dakika: Rakibini yumrukla yere seren Enis Destan'ın cezası belli... Haberi Görüntüle

GERVİNHO'NUN GOLÜ;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading