Yandex Metrica

Trabzon Valisi final maçını milli sporcularla izledi

Trabzon Valisi final maçını milli sporcularla izledi

Son dakika haberleri... Trabzon'da, Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve gümüş madalya alan Buse Naz Çakıroğlu mutluluğu yaşanıyor.

Spor

23.01.2024, 17:46

Türkiye'ye kadın boks branşında ilk madalyaları kazandıran Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'nun memleketi Trabzon'da büyük sevinç yaşanıyor.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu ile Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) milli boksör ve güreşçilerle bir araya geldi.

Vali Ustaoğlu, Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu'nun final maçlarını milli sporcularla birlikte izledi.

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

'ÇOK DUYGULANDIM'

Ustaoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Busenaz'ın başarısından gurur duyduğunu belirterek, "Gerçekten çok duygulandım, çok gururluyuz. Bu sabah TOHM'da geleceğin olimpiyat şampiyonu adayları ile Busenazların maçlarını izledik. Önce Buse Naz Çakıroğlu'ndan biraz üzüldük ama sonra Busenaz Sürmeneli ile sevindik" dedi.

İlk defa bir olimpiyat şampiyonunu Trabzon'da karşılayacaklarını ifade eden Ustaoğlu, "Başta Trabzonspor'a, onu bugünlere getiren ailesine, hocasına, herkese teşekkür ediyorum. 83 milyonumuzu gözyaşına boğan Busenaz kızımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading