Yandex Metrica

Trabzon efsanesi İbrahim Yattara, Ege takımına transfer oluyor! Meşalelerle karşıladılar

Trabzonspor'da futbol oynadığı dönem tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan İbrahim Yattara, Muğla'daki Ortaköyspor'a transfer oluyor. 42 yaşındaki oyuncuyu taraftarlar sevinçle karşıladı.

Spor

23.01.2024, 19:42

Trabzonspor'un eski futbolcusu Gineli İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ortaköyspor ile transfer görüşmesi için Muğla'ya geldi.

Yattara'nın içinde bulunduğu ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalanan uçak saat 21.15'te Milas-Bodrum Havalimanına indi.

Yattara'ya karşılaşma organizasyonu hazırlayan ve Menteşe ilçesi Sosyo-Kültürel alanda toplanan Ortaköyspor taraftarları, davul-zurna eşliğinde otobüslerle Milas'a hareket etti.

Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'A GELDİĞİM GÜN GİBİ

Havalimanında davul-zurna ve meşaleler ile karşılanan Yattara, Ortaköyspor'un başarısı için mücadele edeceğini ve bunun için mutlu olduğunu söyledi.

"İnşallah başarılı olacağım" diyen Yattara, "Önce kulüp başkanına teşekkür ediyorum. Ortaköyspor camiasına bana güvendiği için teşekkür ederim. Karşılama çok güzeldi. Eski günlerdeki gibi. Sanki Trabzonspor'a ilk geldiğim gün gibi. İnşallah taraftarlar mutlu olacak. İnşallah Muğla Zeybeği de öğreneceğim" ifadelerini kullandı.

Yattara, kulüp yöneticileri ve taraftarlarının olduğu konvoy eşliğinde Menteşe ilçesine geçti.

Ortaköyspor'un Yattara ile yarın kulüp binasında bir yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading