Yandex Metrica

Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde!

Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde!

Real Madrid, genç yetenek Franco Mastantuono'nun peşinde! River Plate'in 16 yaşındaki oyuncusu için 45 milyon euroluk bir teklif gündemde.

Spor

25.04.2024, 19:18

Real Madrid, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefiyle transfer çalışmalarına hız verdi. İspanyol devinin son radarında ise River Plate'in 16 yaşındaki yeteneği Franco Mastantuono var. Relevo'da yer alan habere göre, Real Madrid, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... Haberi Görüntüle

45 MİLYON EUROLUK MADDE

River Plate formasıyla bu sezon dikkat çeken Mastantuono'nun, Real Madrid'e transfer olması halinde ödenmesi gereken 45 milyon euroluk serbest kalma bedeli, transferin önemli bir detayını oluşturuyor. Ancak İspanyol devinin, genç oyuncunun potansiyelini ve gelecekteki değerini göz önünde bulundurarak bu bedeli ödemeyi göze alabileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe- Beşiktaş debisindeki kırmızı kart kararı doğru mu? Yorumcular değerlendirdi: 10 kişi oynattılar! Fenerbahçe- Beşiktaş debisindeki kırmızı kart kararı doğru mu? Yorumcular değerlendirdi:... Haberi Görüntüle

GELECEKSEZON TAKIMA KATILBİLİR

Öte yandan, Mastantuono'nun gelecek sezon takıma katılabilmesi için İtalyan pasaportuna sahip olduğu kaydediliyor. Bu gelişeyle, genç oyuncunun Real Madrid'in gelecek planlarına uygun bir şekilde kadroya dahil edilebilme ihtimli artıyor.

River Plate formasıyla bu sezon 10 maça çıkan ve bir gol kaydeden Mastantuono, yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading