Yandex Metrica

Tolunay Kafkas'tan şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Ünal Karaman destek verdi

Tolunay Kafkas'tan şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Ünal Karaman destek verdi

Son dakika haberleri... Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın geçmişe dair yaptığı transfer itirafı dikkat çekti. Kafkas, Ünal Karaman'ın telefonuyla Fenerbahçe'ye gitmediğini söyledi.

Spor

24.04.2024, 22:37

NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programına konuk olan Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, flaş açıklamalarda bulundu.

Kendisi için yapılan başarısızlık eleştirilerine cevap veren Kafkas, Ümit Milli Takımı'nda başarılı olduğunu söyleyerek "Ümit Milli Takım zamanında 18 tane oyuncuyu yukarı verdik. Genç milli takımlarda U17 Takımı 2 kere Avrupa Şampiyonası'na 1 kere Dünya Şampiyonası'na katıldı. U19 takımı Avrupa Şampiyonası'na katıldı. U23 Takımı İslam Oyunları'nda altın madalya aldı" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

TOLUNAY KAFKAS: FENERBAHÇE'DE TABİİ Kİ OYNARDIM

Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü açıklayan Tolunay Kafkas, "Fenerbahçe'de tabii ki oynardım. O dönem çıkan haberler doğru. O dönemin başkanı Ali Şen ile biz anlaştık ama bu transferi çeviren Ünal Karaman'dır. Benim için bir ağabeydi her zaman. O dönem ya ben satılacaktım ya da Küçük Orhan satılacaktı. Ben kaldım, Orhan Beşiktaş'a gitti. Ünal Karaman transfer olduğum dönem Trabzonspor'a gitmem için büyük bir destek verdi. Biz de başka takıma bakmadık ve Trabzonspor'a gitmek istedik ve Trabzonsporlu olduk. İnsan kazandıkça özgüveni artar. Trabzonspor'da bizim olduğumuz dönem şampiyonluk dışında bu takım her şeyi yaptı. Özgüvenimiz tavan yapmıştı" görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading