Yandex Metrica

Tokyo'da yarışacak

Tokyo'da yarışacak

Milli badmintoncu Neslihan Yiğit, Kovid-19 nedeniyle bu seneye ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazandı.

Spor

23.01.2024, 17:30

Milli Olimpiyat Komitesi'nin yaptığı açıklamada, " Londra 2012'de ülkemizi Olimpiyatlarda badminton dalında temsil eden ilk sporcumuz olan Neslihan Yiğit, Dünya Badminton Federasyonunun Olimpik Sıralama Listesine göre Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na katılmayı garantiledi." sözlerine yer verildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde eden milli badmintoncu Neslihan Yiğit'i tebrik ederek, "Dünya Badminton Federasyonunun olimpik sıralama listesine göre Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na katılmayı garantileyen Neslihan Yiğit’i kutluyorum. Spor yaşamında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekleyen milli sporcumuzun daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. Olimpiyat kotası kazanan milli badmintoncumuzun başarısında emeği geçenleri de tebrik ediyor, Neslihan Yiğit’e Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading